TABEX BESTELLEN ROOKSTOP RECENSIES CONTACT

Het middel om op een goedkope manier van uw nicotine verslaving af te komen.

Wat is Tabex eigenlijk?

De werkzame stof in Tabex is Cytisine, een nicotine vervangend plantaardig stofje dat wordt gewonnen uit de plant Laburnum (Goudenregen). Vergeleken met middelen die nicotine bevatten, heeft Cytisine minder invloed op het perifere zenuwstelsel en de bloeddruk, maar stimuleert het de ademhaling. Cytisine reduceert symptomen die kunnen optreden door het afkicken van nicotine, zoals depressieve klachten. Het belangrijkste is dat Cytisine het verlangen vermindert om te roken.

Tabex is trouwens goed vergelijkbaar met Champix, maar dan zonder ongewenste bijwerkingen. Ook is het een pak goedkoper en verkrijgbaar zonder doktersvoorschrift. De Cytisine die in Tabex zit is namelijk de natuurlijke variant van Varenicline van Champix.

Cytisine heeft al meer dan 40 jaar zijn dienst bewezen als werkzame stof om makkelijk van het roken af te komen. Hier in het westen is het vrij onopgemerkt gebleven omdat het meeste onderzoek en verkoop achter het “ijzeren gordijn” plaatsvond.


Samengevat:


Producent: Sopharma Pharmaceuticals Bulgarije

Geneesmiddelvorm: Gefilmcoate tabletten (makkelijk in te nemen kleine pillen)

Samenstelling: 5 blisterverpakkingen met 20 tabletten

Actieve stof: Cytisine 1.5mg per tablet

Andere ingrediënten: Calcium diwaterstoffosfaat, lactose, tarwezetmeel, microkrist allijne cellulose, talk, magnesiumstearaat.

Farmacotherapeutische groep: Vegetotropic agent - N- cholinomimetic (gangliostimulant)


* Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken gedurende zwangerschap of borstvoeding. Dit product kan de werking van geneesmiddelen beïnvloeden. Tabex Benelux raadt het gebruik af bij mensen die gevoelig zijn aan psychoses.