TABEX BESTELLEN ROOKSTOP RECENSIES CONTACT

Hét middel om op een goedkope manier van uw nicotine verslaving af te komen.

Wat vertellen gebruikers over Tabex?


Nu 3 maanden gestopt, geen centje pijn, geen bijwerkingen niets.

09/2019 - J. Van Straalen van Voorn (Nederland)Al 7 maand zonder moeite gestopt dankzij Tabex.

08/2019 - M. Kort (Nederland)Was al 35 jaar een verstokte rookster,en ben nu 2 en halve maand gestopt

met Tabex. Heb echt alles geprobeerd om er af te komen,ieder middel wat er is,lukte nooit. Maar met Tabex ben ik er nu gelukkig vanaf,voor mij geen sigaret meer.

05/2019 - C. Vervoort (Nederland)Hartelijk dank voor uw snelle service en medewerking. Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen. De bijsluiter heb ik aan-dachtig gelezen en nu maar vlug aan de slag. Als de werking zo goed is als de service moet het lukken om te stoppen met roken.

Na gebruik zal ik zeker niet nalaten ook andere rokers hiervan te berichten als het lukt. Heb in het verleden heb ik al tientallen andere producten of methoden geprobeerd maar tot op heden ben ik er nog niet in geslaagd te stoppen . Hopelijk lukt het deze keer wel na 50 jaar roken.

Met vriendelijke groeten

05/2019 - G. Slabbers (België)Gestopt met tabex, helpt echt, ik werd er rustig van, je moet het natuurlijk ook zelf willen he, geen last van bijwerkingen. Voor mij werkt dit!

02/2019 - C. de Vylder (België)Ik ben eigenlijk zo verbaasd en fijn verrast dat ik gestopt ben met roken…  Ik doe overal mijn verhaal (plus uitleg van de dokter)...echt geweldig dat ik kan stoppen met roken. Nooit verwacht en nooit behoefte gehad om te stoppen en t lukt vanzelf… fantastisch!!

10/2018 - Viviane S. uit Herentals (België)2 doosjes besteld. Snel geleverd. Ik zit nu op dag 5 en het smaakt nergens meer naar. Tot dusver bedankt.

07/2018 - Micheal D. (Nederland)Ik ben sinds gisteren een maand gestopt, ik heb zelfs geen goesting meer in een sigaret.

Ik heb Tabex wel sneller afgebouwd dan voorgeschreven en ben na 14 dagen al met Tabex gestopt. Ik heb nog een 20-tal tabletjes in reserve voor wanneer het eens nodig mocht zijn. Voila, van kettingroker naar 0 in 5 dagen, en de 5de dag heb ik een half sigaretje gerookt... dat was 2 april.

Het is idd een wondermiddel.

04/2018 - Marc uit Hechtel (België)

DEZE RECENSIES WERDEN GEPLAATST OP FACEBOOK OF WERDEN NAAR ONS GEMAILED.